Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια!

Δείτε επίσης:

Τα Φυτώρια Αντεμισάρη έχουν δημιουργήσει μια πρότυπη διαγνωστική κλινική φυτών
Μάθετε περισσότερα
Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε με προϊόντα και υλικά για τον κήπο κάθε ανθρώπου
Μάθετε περισσότερα
B2B Χονδρική Πώληση
Οι ειδικοί σχεδιάζουν τον κήπο σας
Υπολογίστε τα τετραγωνικά του κήπου σας
Πίσω στη λίστα
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια!

Με κουκουνάρια πεύκων μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες κατασκευές. Είναι ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση υλικά για διακόσμηση και διαρκούν πάρα πολύ καιρό. Μη λυπηθείτε να τα μαζέψετε από τα δέντρα, καλό κάνετε, κακό δε κάνετε. Τα κουκουνάρια άλλωστε βοηθούν στην επέκταση της φωτιάς τα καλοκαίρια. Αν δεν έχετε χρόνο ή τρόπο να συλλέξετε κουκουνάρια δοκιμάστε να αγοράσετε από καταστήματα με αποξηραμένα λουλούδια.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως είναι ή να τους δώσετε πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση βάζοντας τους χρυσόσκονη με την βοήθεια ενός πινέλου και μιας κόλλας. Τυλίξτε τα κουκουνάρια με σύρμα. Περάστε ένα κομμάτι σύρμα ανθοδετικής ανάμεσα από τα λέπια του κουκουναριού όσο το δυνατό πιο κοντά στη βάση του.

Τυλίξτε το σύρμα σφιχτά  γύρω από το κουκουνάρι. Προσέξτε όμως, ώστε οι δύο άκρες του σύρματος να έχουν αρκετό μήκος ώστε να τις στρίψετε μεταξύ τους για να εφαρμόσει καλά στο κουκουνάρι. Στο τέλος του σύρματος δώστε του διχαλωτό σχήμα. Λυγίστε το διχαλωτό τελείωμα του σύρματος πίσω από την βάση του κουκουναριού προς όποια κατεύθυνση θέλετε για να μπορεί να στερεωθεί σε σφουγγάρι ανθοδετικής, σε χριστουγεννιάτικο δέντρο ή οπουδήποτε αλλού θελήσετε.

 Μπορείτε να κρεμάσετε κουκουνάρια απλά δένοντας τα με κορδέλες (ότι χρώμα σας αρέσει) .
Πίσω στη λίστα
  • Aγίου Δημητρίου 209 Άγιος Δημήτριος
  • Τηλ. : 210-9761024
  • Fax: 210-9756300
  • E-mail: info@antemisaris.gr
     

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ: 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι
Το καλάθι μου