Έξυπνοι τρόποι απώθησης των Περιστεριών!

Δείτε επίσης:

Τα Φυτώρια Αντεμισάρη έχουν δημιουργήσει μια πρότυπη διαγνωστική κλινική φυτών
Μάθετε περισσότερα
Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε με προϊόντα και υλικά για τον κήπο κάθε ανθρώπου
Μάθετε περισσότερα
B2B Χονδρική Πώληση
Οι ειδικοί σχεδιάζουν τον κήπο σας
Υπολογίστε τα τετραγωνικά του κήπου σας
Πίσω στη λίστα
Τα περιστέρια είναι πτηνά της οικογένειας περιστερίδες. Έχουν προσαρμοστεί στη ζωή της πόλης πολύ καλά σε όλο τον κόσμο. Πετούν και ενστικτωδώς προσγειώνονται σε στενές περιοχές που εξέχουν όπως οι προεξοχές στεγών, περβάζια παραθύρων, μαρκίζες οικοδομών, αγάλματα, μνημεία. 


Τα προβλήματα που δημιουργούν με την παρουσία τους σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις μεγάλες συγκεντρώσεις τους. Πολλά περιστέρια είναι φορείς διαφόρων παθογόνων οργανισμών και μπορεί να μεταδίδουν, κυρίως μέσω των περιτωμμάτων τους αλλά και μέσω απλής επαφής, διάφορες ασθένειες σε ανθρώπους και ζώα, όπως μυκητώδεις μολύνσεις και άλλες παθήσεις.

Στα παράσιτα των περιστεριών περιλαμβάνονται είδη ψύλλων, τσιμπούρια, ψείρες κ.λπ. Οι ακαθαρσίες με τις οποίες γεμίζουν τον τόπο εγκατάστασής τους δημιουργούν αρνητική εικόνα (βρωμιάς, εγκατάλειψης και δυσοσμίας) για τις θιγόμενες περιοχές αλλά η επιβάρυνση δεν είναι μόνο αισθητική. Ο θόρυβος που κάνουν είναι για πολλούς ενοχλητικός.

Από τους σημαντικότερους όμως λόγους που η παρουσία τους προκαλεί δυσφορία είναι η ζημιά που προκαλούν οι ακαθαρσίες τους, λόγω της έντονα διαβρωτικής δράσης τους.

Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσετε οικολογικά τα προβλήματα αυτά χωρίς να τραυματίσετε, τα κατά τα άλλα, συμπαθέστατα περιστέρια:Είναι η κλασική μέθοδος αντιμετώπισης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περβάζια, στηθαία, σκεπές κλπ. Υπάρχουν μοντέλα με ακίδες και βάση ανοξείδωτη ή από ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό με αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Το άνοιγμα των ακίδων φτάνει μέχρι και τα 16cm. Είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μην αλλοιώνεται η αρχική τους μορφή αλλά και να μην τραυματίζουν τα περιστέρια.


Ταινίες ειδικά σχεδιασμένες για την απώθηση των πτηνών από τον χώρο σας. Λειτουργούν είτε αντανακλώντας το φώς του ηλίου παράγοντας διάφορα σχέδια, είτε παράγωντας ηχητικά σήματα (λόγω της ταλάντωσης τους). Ιδανικές για χρήση σε μπαλκόνια στον κήπο και σε μεγάλες καλλιέργειες.Ομοίωμα γερακιού ιδανικά σχεδιασμένο για την απώθηση κάθε είδους πτηνού. Το γεράκι ώς ένα από τα ικανότερα αρπακτικά της φύσης θα αποτρέψει οποιοδήποτε πτηνό να πλησιάσει στο χώρο σας! Διατίθεται με ειδικά διαμορφωμένη κρεμάστρα για να μπορείτε να το κρεμάσετε και να κινείται ελεύθερα με το φύσημα του αέρα.Ομοίωμα κουκουβάγιας ειδικά σχεδιασμένο για την απώθηση κάθε είδους πτηνού. Η κουκουβάγια ώς ιδανικός θηρευτής της φύσης θα αποτρέψει οποιοδήποτε πτηνό να πλησιάσει στο χώρο σας! Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο κεφάλι που κινείται 360 μοιρές με το φύσημα του αέρα.Απωθητικό μπαλόνι ειδικά σχεδιασμένο για την απωθηση όλων των πτηνών. Διαθέτει ανακλαστικά μάτια και κορδέλες για ιδανική αποτελεσματικότητα.Περιέχει αρωματική ουσία που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα. Είναι συστατικό του άγουρου σταφυλιού. Η αρωματική αυτή ουσία είναι προσροφημένη σε αδρανές υλικό ώστε να απελευθερώνεται σταδιακά. Το υλικό περιέχεται σε πλαστική συσκευασία με κρίκο ανάρτησης. Κρατά μακριά από καλλιέργειες τις Καρακάξες, Κάργιες, Σπουργίτια και άλλα μικρά πουλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα Περιστέρια σε κατοικημένες περιοχές.
Πίσω στη λίστα
  • Aγίου Δημητρίου 209 Άγιος Δημήτριος
  • Τηλ. : 210-9761024
  • Fax: 210-9756300
  • E-mail: info@antemisaris.gr
     

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ: 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι
Το καλάθι μου