Εταιρικό προφίλ

Δείτε επίσης:

Ένας καταπράσινος και ποιοτικός χλοοτάπητας είναι ο διακαής πόθος καθενός από εμάς.
Μάθετε περισσότερα
Τα Φυτώρια Αντεμισάρη έχουν δημιουργήσει μια πρότυπη διαγνωστική κλινική φυτών
Μάθετε περισσότερα
B2B Χονδρική Πώληση
Οι ειδικοί σχεδιάζουν τον κήπο σας
Υπολογίστε τα τετραγωνικά του κήπου σας
“ Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε με προϊόντα και υλικά τον κήπο κάθε ανθρώπο που αγαπά τη φύση και το πράσινο, τα οποία θα τα προσφέρουμε μεσω του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας ”Τα Φυτώρια Αντεμισάρη με εμπειρία άνω των 40 ετών (από το 1965),  μπορούν  να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία κατασκευαστή έργων πρασίνου όσο και του απλού ιδιώτη σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος (από το 1980) στις εισαγωγές όλων των ειδών των φυτών από την Ιταλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και συνεργάζεται στενά με όλους τους εγχώριους παραγωγούς φυτών.

Λόγω της πολυετής εμπειρίας της και της σημαντικής οντότητας της πανελληνίως, η εταιρεία προμηθεύει όλο τον Ελλαδικό χώρο με καλλωπιστικά φυτά και συμμετέχει μέσω των συνεργατών της σε μεγάλο αριθμό έργων μεγάλης κλίμακας όπως: Μελέτης και κατασκευής κηποτεχνικών έργων στον περιβάλλοντα χώρο κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ξενοδοχείων, κ.λπ.


Παρεχόμενες υπηρεσίες


Η εταιρεία μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους. Συγκεκριμένα παράγει, εισάγει και εμπορεύεται ποιοτικά εξελιγμένο φυτωριακό υλικό για όλα τα είδη και τις ποικιλίες των φυτών που ευδοκιμούν στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.

Στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της και με ειδικευμένους συνεργάτες, η Φυτώρια Αντεμισάρη είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του πελάτη. Με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, πλήθος διαφορετικών έργων σε όλη την Ελλάδα, συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων της, η εταιρία έχει την δυνατότητα να αναλάβει οποιοδήποτε μεγάλο δημόσιο ή ιδιωτικό έργο πρασίνου δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί.

Η εταιρία έχει την δυνατότητα να μεταφέρει, με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και μηχανημάτων που διαθέτει, οποιοδήποτε αριθμό φυτών ανεξαρτήτου μεγέθους σε οποιοδήποτε σημείο του Ελλαδικού χώρου.


Συνεργασίες


Η εταιρεία συνεργάζεται με φυτωριούχους σε όλη την Ελλάδα και πολλούς οίκους του εξωτερικού, για την άμεση εκτέλεση οποιασδήποτε παραγγελίας, όσο δύσκολης η παράξενης και αν είναι, σε μικρή ή μεγάλη ποσότητα. Επίσης βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους καλύτερους Έλληνες γεωπόνους κηποτέχνες, στους οποίους παρέχει κάθε απαραίτητο φυτικό υλικό ή εξοπλισμό και φυσικά την ανάλογη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη.

Επίσης συνεργάζεται και προμηθεύει με φυτά περισσότερους από 200 επαγγελματίες κηποτέχνες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους. Επίσης συνεργάζεται με Αρχιτέκτονες Τοπίου και εταιρείες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Μέσω των συνεργατών μας έχουμε λάβει μέρος σε εκατοντάδες δημόσια και ιδιωτικά έργα σε πανελλήνια κλίμακα.


Προοπτικές


Καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνονται οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και των κατασκευαστικών εταιρειών, η επιχείρηση οργανώνεται για να μπορέσει  να ανταποκριθεί σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διατηρώντας συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά, σε οτι αφορά τον εξοπλισμό και γενικότερα τον σχεδιασμό ενός έργου αρχιτεκτονικής τοπίου. Αυτήν ακριβώς την τεχνογνωσία, σε συνδυασμό και με την πολύχρονη πείρα άνω των 40 ετών, η επιχείρηση θέτει στην διάθεση των πελατών της, με τους ειδικευμένους γεωπόνους και αρχιτέκτονες τοπίου, οι οποίοι παρέχουν τις απαραίτητες συμβουλές.

  • Aγίου Δημητρίου 209 Άγιος Δημήτριος
  • Τηλ. : 210-9761024
  • Fax: 210-9756300
  • E-mail: info@antemisaris.gr
     

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ: 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι
Το καλάθι μου