>
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Φυτώριο: 2109761024 | Eshop: 2107101520
 • Το #1 Online Shop για τον κήπο!
 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
False
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαθέσιμο - Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες
Τιμή: 16,49 €
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντάπτορας βρύσης Gardena
  Το Ρακόρ για Εσωτερικές Βρύσες της GARDENA κάνει τα κουραστικά πέρα-δώθε του ποτίσματος ένα πράγμα του παρελθόντος. Χάρη στον σύνδεσμο βρύσης μπορείτε να φτάσετε άνετα τα λουλούδια σας στο μπαλκόνι.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  Η τοποθέτηση του συνδέσμου στη βρύση μπορεί να γίνει με μερικά απλά βήματα. Η σύσφιξη του σπειρώματος είναι παιχνίδι με το παρεχόμενο κλειδί. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον σύνδεσμο στις σπείρες και σπρώξτε. Σύρετέ το για να στερεώσετε τον σύνδεσμο στο σπείρωμα. Μόλις γίνει αυτό, είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε ένα λάστιχο. Εάν μετακινήσετε το ρυθμιστικό στην αντίθετη κατεύθυνση, ο σύνδεσμος θα χαλαρώσει και θα μπορεί να τραβηχτεί εύκολα. Νιώστε σιγουριά τόσο από την 5ετή εγγύηση του κατασκευαστή όσο και από τη σφραγίδα ποιότητας GARDENA Made in Germany. Το ρακόρ είναι συμβατός με όλες τις συμβατικές βρύσες με M 24 x 1 θηλυκό ή με αρσενικό σπείρωμα M 22 x 1 (δεν είναι κατάλληλος για θερμοσίφωνες χωρίς πίεση ή χαμηλής πίεσης). Θα το διαπιστώσετε σύντομα- το ρακόρ βρύσης είναι ένα βασικό εξάρτημα για εσωτερικές βρύσες όταν ασχολείστε με μεγάλες ποσότητες νερού, για παράδειγμα όταν γεμίζετε ένα ενυδρείο ή μια παιδική πισίνα.

  Προϊόν υψηλής ποιότητας

  Τα GARDENA προϊόντα κατασκευάζονται στη Γερμανία και είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους, την αξιοπιστία τους και τις συνεχείς καινοτομίες τους.

   

  Ελαφριά ανακούφιση

  Τώρα μπορείτε να φέρετε εύκολα νερό από τη βρύση του μπάνιου ή της κουζίνας στο μπαλκόνι ή την αυλή για να ποτίσετε τα λουλούδια σας. Απαλλαγείτε από τη μεταφορά βαριών δοχείων ποτίσματος. Το πότισμα γίνεται πάλι διασκεδαστικό!

   

  Γεφυρώστε το κενό

  Το ρακόρ μπορεί να συνδεθεί απλά και γρήγορα σε μια βρύση κουζίνας ή μπάνιου. Ένα κλειδί περιλαμβάνεται για να διασφαλιστεί ότι η στερέωση ή το ξεβίδωμα του σπειροειδούς εξαρτήματος είναι όσο γίνεται πιο εύκολο. Το ρακόρ για εσωτερικές βρύσες είναι συμβατό με όλες τις συμβατικές βρύσες με θηλυκό σπείρωμα M 24 x 1 ή M 22 x 1.

   

  Ο ευέλικτος φίλος σας

  Συνδέστε μια ποικιλία συσκευών απλά και με ασφάλεια με το Original GARDENA system.

   

  Απλώς σύρετέ το!

  Αρχικά, τοποθετήστε τον προσαρμογέα στο σπείρωμα που είχατε εγκαταστήσει προηγουμένως στη βρύση σας. Τώρα απλώς πατήστε το ρυθμιστικό για να στερεώσετε τον προσαρμογέα σφιχτά στη βρύση. Για να το αφαιρέσετε, απλώς πατήστε το ρυθμιστικό προς την αντίθετη κατεύθυνση.

   

  Η 5-ετής εγγύηση εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα

  *Για αναλυτικούς όρους εγγύησης παρακαλώ ανατρέξτε στο συνοδευόμενο εγχειρίδιο λειτουργίας ή στην ιστοσελίδα www.gardena.com/warranty. Η εγγύηση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Αντάπτορας βρύσης Gardena
  ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
  • Κατασκευαστής: Gardena
  • Δεν υπάρχουν χρήσιμα χαρακτηριστικά για αυτό το προϊόν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ