>
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Φυτώριο: 2109761024 | Eshop: 2107101520
  • Το #1 Online Shop για τον κήπο!
  • Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€

Ήρθε η ώρα για κηπουρική!

Ήρθε η ώρα για κηπουρική!
22-05-2014

Ήρθε η ώρα για κηπουρική!


Καθώς η Άνοιξη μπαίνει και επίσημα από τις 21 Μαρτίου ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με τον κήπο και τα φυτά μας.

Ήδη έχουν ανθήσει υάκινθοι, νάρκισσοι και τουλίπες και τα πρώτα αρώματα της Άνοιξης έχουν καταφθάσει.

 


Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φυτέψουμε κηπευτικά, άνθη και δένδρα πάντα με την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή.

 

 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταφυτέψετε τα φυτά σας σε νέες γλάστρες και ζαρντινιέρες, αν αυτό είναι απαραίτητο, και ασφαλώς να φυτέψετε στις γλάστρες σας βολβούς όπως ίριδες, ντάλιες, μπιγκόνιες, λούπινες, φρέζιες, αμαρυλλίδες, γλαδιόλες, κάνες και κάλες.

 

 

Επίσης, τώρα είναι η ώρα για να φυτέψετε στις γλάστρες σας σπόρους όπως γαρύφαλλο, μοσχομπίζελο, πανσέ, ζέρμπερα και κατιφέ.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους γεωπόνους στο Φυτώριο μας.

Ακόμη αυτή είναι κατάλληλη εποχή για το κλάδεμα φυτών ώστε να ευνοηθεί η δημιουργία νέων βλαστών. Τα φυτά σας θα χρειαστούν λίπασμα και είναι αναγκαίο να συνεχίσετε να τα λιπαίνετε κάθε μήνα προκειμένου το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

 

 

Μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε μεγάλο θάμνο ή δένδρο και να το φυτέψετε στον κήπο σας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι θα αναπτυχθεί χωρίς προβλήματα.  Επίσης, μπορείτε να μεταφυτεύσετε ένα θάμνο που έχετε ήδη στον κήπο σας. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε το λαχανόκηπο σας φυτεύοντας ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια, πράσα, καρότα, αγγούρια και ατζούρια, μαϊντανό και πιπεριές!

 

Φυτά, Υάκινθος, Νάρκισσος, Τουλίπα, Κηπευτικά, Άνθη, Δένδρα, Γλάστρες, ΖαρντινιέρεςΒολβοίΊριδα, Ντάλια, Μπιγόνια, Λούπινο, Φρέζια, Αμαρυλλίδα, Γλαδιόλα, ΚάναΚάλλα, Γλάστρες, Σπόρους, Γαρύφαλλο, Μοσχομπίζελο, Πανσές, Ζέρμπερα, ΚλάδεμαΛίπασμα

Διαβάστε επίσης