>
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Φυτώριο: 2109761024 | Eshop: 2107101520
  • Το #1 Online Shop για τον κήπο!
  • Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€

Τρόπος Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, τα Φυτώρια Αντεμισάρη σας παρέχουν πολλούς και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

1. Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) και έχει κόστος 2,00€ ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω Μεταφορικής εταιρίας είτε με χαρτοκιβώτιο είτε με Παλέτα. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.

2. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεχόμαστε:

- Πιστωτικές Κάρτες Visa και Mastercard
- Χρεωστικές Κάρτες Visa, Mastercard και Maestro
- Προπληρωμένες Κάρτες Visa και Mastercard

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από αυτές έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού μέσω άτοκων δόσεων. Η δυνατότητα άτοκων δόσεων παρέχεται για αγορές αξίας άνω των 100 Ευρώ και για έως 6 άτοκες δόσεις.

Ανώτατα συστήματα online ασφάλειας Secure Site (40-256bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign Inc. εγγυώνται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών. Η Verisign Inc. είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την εξασφάλιση της προστασίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως.


3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (IRIS Online Payments)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα μέσω της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Online Payments με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού χρησιμοποιώντας το ασφαλές περιβάλλον του e-banking της τράπεζας σας.


4. Πληρωμή με PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.