• ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ στο 210 97 61024

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 200€ (εντός Αττικής)

Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
  • ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ στο 210 97 61024

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 200€ (εντός Αττικής)

Menu

Η εταιρεία

Η εταιρεία
01-01-0001

Η εταιρεία

“ Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε με προϊόντα και υλικά τον κήπο κάθε ανθρώπο που αγαπά τη φύση και το πράσινο, τα οποία θα τα προσφέρουμε μεσω του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας ” 

Τα Φυτώρια Αντεμισάρη με εμπειρία άνω των 50 ετών (από το 1965),  μπορούν  να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία κατασκευαστή έργων πρασίνου όσο και του απλού ιδιώτη σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. 

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος (από το 1980) στις εισαγωγές όλων των ειδών των φυτών από την Ιταλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και συνεργάζεται στενά με όλους τους εγχώριους παραγωγούς φυτών. 

Λόγω της πολυετής εμπειρίας της και της σημαντικής οντότητας της πανελληνίως, η εταιρεία προμηθεύει όλο τον Ελλαδικό χώρο με καλλωπιστικά φυτά και υλικά κήπου και συμμετέχει μέσω των συνεργατών της σε όλα τα έργα μεγάλης κλίμακας που λαμβάνουν χώρο στην Ελληνική επικράτεια, όπως: Μελέτες και κατασκευές κηποτεχνικών έργων στον περιβάλλοντα χώρο κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ξενοδοχείων, δημόσιων οργανισμών κ.λπ.


ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους. Συγκεκριμένα παράγει, εισάγει και εμπορεύεται ποιοτικά εξελιγμένο φυτωριακό υλικό για όλα τα είδη και τις ποικιλίες των φυτών που ευδοκιμούν στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.

Στηριζόμενα στην πολύχρονη εμπειρία της και με ειδικευμένους συνεργάτες, τα Φυτώρια Αντεμισάρη είναι σε θέση να γνωρίζουν τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του πελάτη. 

Με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, πλήθος διαφορετικών έργων σε όλη την Ελλάδα, συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων της, η εταιρία έχει την δυνατότητα να αναλάβει οποιοδήποτε μεγάλο δημόσιο ή ιδιωτικό έργο πρασίνου δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί.

Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να μεταφέρει, με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και μηχανημάτων που διαθέτει, οποιοδήποτε αριθμό φυτών ανεξαρτήτου μεγέθους σε οποιοδήποτε σημείο του Ελλαδικού χώρου.


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους παραγωγούς φυτών τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού, δίνοντας της ένα μοναδικό προνόμιο, να μπορεί να βρεί άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές οποιοδήποτε είδους φυτό, υλικό ή εργαλείο κήπου επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης.

Τα Φυτώρια Αντεμισάρη διαθέτουν ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους Παραγωγής Φυτών της Ιταλίας, Ισπανίας και Ολλανδίας. Η εταιρία μας εισάγει από Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία μεγάλη γκάμα υλικών κήπου, εργαλείων κήπου, μηχανημάτων κήπου, αυτομάτου ποτίσματος, λιπασμάτων και ειδών περιποίησης και φυτοπροστασίας, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες μας τεράστια ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Η εταιρία μας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους καλύτερους Έλληνες γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου και κηποτέχνες, στους οποίους παρέχει κάθε απαραίτητο φυτικό υλικό ή εξοπλισμό και φυσικά την ανάλογη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη. Επίσης συνεργάζεται και προμηθεύει με φυτά περισσότερους από 200 επαγγελματίες κηποτέχνες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους. Επίσης συνεργάζεται με Αρχιτέκτονες Τοπίου και εταιρείες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. 

Μέσω των συνεργατών μας έχουμε λάβει μέρος σε εκατοντάδες δημόσια και ιδιωτικά έργα σε πανελλήνια κλίμακα.


ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες πελάτες μας, η επιχείρηση μας οργανώνεται για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διατηρώντας συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά, σε οτι αφορά τον εξοπλισμό και γενικότερα τον σχεδιασμό ενός έργου αρχιτεκτονικής τοπίου. 

Αυτήν ακριβώς την τεχνογνωσία, σε συνδυασμό και με την πολύχρονη πείρα άνω των 50 ετών, η επιχείρηση θέτει στην διάθεση των πελατών της, με τους ειδικευμένους γεωπόνους και αρχιτέκτονες τοπίου, οι οποίοι παρέχουν τις απαραίτητες συμβουλές.

Διαβάστε επίσης