>
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Φυτώριο: 2109761024 | Eshop: 2107101520
  • Το #1 Online Shop για τον κήπο!
  • Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€

Προσωπικό

Προσωπικό
15-07-2016

Προσωπικό


Η εταιρία εδρεύει στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν έκταση άνω των 10 στρεμμάτων και απασχολεί συνολικά 45 εργαζόμενους.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ειδικευμένους επιστήμονες όπως:

Γεωπόνους (των ΑΕΙ) με ειδικότητα στην παραγωγή, φύτευση και προστασία όλων των ειδών καλλωπιστικών φυτών και οπωροφόρων δένδρων,

Τεχνολόγους Γεωπόνους (των ΤΕΙ) με πολυετή εμπειρία,

Γεωτεχνικούς των ΙΕΚ, έμπειρους και εκπαιδευόμενους,

Πολυάριθμο προσωπικό με πολυετή πείρα στην παραγωγή, φύτευση, μεταφορά και εγκατάσταση φυτικού υλικού,

Λογιστές, σε πλήρως οργανωμένο λογιστήριο,

Στελέχη με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Μάρκετινγκ.


Ένα από τα διευθύνοντα στελέχη της εταιρίας είναι Αρχιτέκτων Τοπίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Είναι επίσης μέλος του Παγκόσμιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου (IFLA) και του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ΠΣΑΤ). Έχει λάβει μέρος σε σημαντικό αριθμό έργων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό –συγκεκριμένα στην Μεγάλη Βρετανία και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, Καλιφόρνια.

Πιο αναλυτικά:

Έχει δουλέψει ως βοηθός μάνατζερ σε θέματα Αρχιτεκτονικής Τοπίου στην Laguna West, στην Καλιφόρνια μια διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη (με το ανώτατο βραβείο Αρχιτεκτονικής Τοπίου στις ΗΠΑ) νέα πόλη, στα περίχωρα του Σακραμέντο.

Έχει δουλέψει με Εταιρίες Αρχιτεκτονικής Τοπίου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ – όπως την Steve Furhman Associates - για την μελέτη και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, όπως πλατείες και πάρκα στην Laguna West. Έχει δουλέψει με εταιρίες κατασκευής πάρκων και γενικότερα μεγάλης έκτασης δημοσίων και ιδιωτικών χώρων (όπως η Olympic Landscaping) στην Καλιφόρνια.

Έχει δουλέψει ως μέλος της ομάδας συντήρησης γηπέδων γκολφ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπως το Mather Golf Course, στα περίχωρα του Σακραμέντο, στις ΗΠΑ. Έχει δεκαετή εμπειρία σε ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (Computer Aided Design ή αλλιώς CAD). Έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμια Συνέδρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου .

Έχει ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του εξωτερικού οι οποίες είναι προηγμένες σε θέματα Αρχιτεκτονικής Τοπίου (όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, ΗΠΑ και Πορτογαλία) έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί από κοντά τις σύγχρονες τάσεις και νεότερες εξελίξεις στον τομέα της Αρχιτεκτονικής Τοπίου.

Διαβάστε επίσης